Home » » Politik Simulator 2 - Rulers of Nations ( adu strategi militer mu di game ini )

Politik Simulator 2 - Rulers of Nations ( adu strategi militer mu di game ini )

Written By satya kumara on Thursday, January 3, 2013 | 11:06 AM

Temen2 disini gw yakin pasti suka klo ketemu game2 simulator politik yang juga bisa mengaplikasikan strategi militer...

nih gw mau promosiin game simulator politik yang menurut gw paling seru.
bagi pemerhati Geopolitik dunia,,disini kalian bukan hanya sekedar menjadi Pemerhati lagi,,tapi kalian juga bisa menjadi presiden salah satu negara dari 190 negara yg tersedia,,dan mengikuti percaturan politik dunia.
yakin seru ? yakin banget :D,,dsini lu bisa milih menteri2 lu sendiri,,bisa ngembangin sektor ekonomi & militer negara lu,,dan bisa juga memainkan hubungan diplomatik dengan negara2 lain di sekitarmu...hati2 loh klo sembarangan jadi presiden lu bisa di demo besar2an sama rakyat,,klo apes bisa kena disaster(bencana alam) atau dapet serangan teroris (kita juga bisa mendanai teroris negara tentangga untuk menjatuhkan kestabilan ekonomi negaranya)

kenapa gw promosiin ??? gw bukan bagian dari marketing game nya loh,,cuma mau cari teman diskusi aja,,soalnya nih game kompleks banget...tapi sangat seru :D

penasaran ? ini nih gamenya





Year: 2010
Genre: Strategy (Real-time / Grand strategy) / Top-down
Developer: Eversim
Publisher: dtp entertainment AG
Platform: PC
Publication Type: License
Medicine: Present
Language: English
Size: 898 MB

System requirements:
System: Windows ® XP / Vista / Windows ® 7
Processor: 2 Ghz Processor
Memory: 2 Gb RAM
Video: 256 Mb RAM
Sound: DirectX Compatible Soundcard
Hard disk: 2 Gb free disk space

Description:

Will you become the greatest Head of State ? Play one of the powerful rulers of a nation! . Slip into the shoes of the President of the U.S., or the leader of China, Russia, United Kingdom, or other countries. Expand your influence on the world stage.Players must solve the same complex issues that face President Obama including the global financial crisis, the US budget deficit, Afghanistan (the new Vietnam for NATO countries?), Iran (the next nuclear power?), and global warming. Rulers of Nations, created by using the new Version 2.0 of Eversims powerful and most realistic geo-political game engine, also includes new challenges such as managing refugees after a catastrophe, colonizing countries, buying black market weapons, and creating energy sources, from solar to deep-sea oil drilling.

Governing the U.S. on a constantly changing, perilous world stage is the ultimate challenge. Play solo or with friends (up to 16 online players) and decide if other human or simulated Heads of State are your friends or enemies. Not only can you play the President, but your avatar looks like him! Eversim has cleverly created 3D clones of the heads of major political leaders to add more realism to an already realistic game.

Rulers of Nations is played on a detailed 3D world map showing 192 countries and 8,000 cities in a visually stimulating user interface with multiple windows and on-screen video inserts. Each country has current data on 400 key factors (economics, energy, monetary, military, etc.) based on current data from 50 international organizations including the United Nations, G20, NATO, NAFTA, and OPEC.

Have fun playing in the complicated and challenging scenarios of armed conflict, economic wars, terrorist attacks, spying, alliances, and treason!

Two game modes are available

* Competition Mode : Play solo or with other players (up to 16 internet players). Confront one another or ally with other heads of state. Armed conflicts, economic wars, attacks, spying, treason and alliances . . . anything could happen between computer and human players.
* Simulation Mode : Choose a Head of State among the 170 proposed nations. Plunge into each of the 20 contextual scenarios included, such as "Get out of the World Crisis" or "Afghanistan: The New Vietnam?" or Iran, the next nuclear power ?


The worlds only simulation engine of its kind. With a new engine that includes thousands of updated values for 2011, players have access to more than 1,000 different actions
and can interact with 3D characters with over 6 hours of dialogue

disini gw gak naruh Link downloadnya yah,,soalnya cuma mau review aja...klo mau lebih tau tentang Game ini,,langsung aja gabung ke threadnya di kaskus (Thread Starter nya kebetulan gw)...nih linknya  http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000007507919/politik-simulator-2---rulers-of-nations--adu-strategi-militer-mu-di-game-ini
Share this article :

+ comments + 2 comments

Post a Comment

Orang Keren habis baca pasti komen, setuju ?

 
Support : TV Series | Ekspresi2nd Kaskus | Satya Kumara
Copyright © 2013. Blog Seorang Pemuda - All Rights Reserved
Template edited by Satya Kumara Published by Blog Seorang Pemuda
Proudly powered by Blogger